Lesz mit az adományládába tenni!

file6szjx2t6d8m1kh3q5d9oA rászorulók ezután is találnak majd ennivalót a Győri kapui adományládikában. A City Hotel és a Drót bisztró munkatársai ugyanis folyamatosan helyeznek el benne tartós élelmiszereket, tegnap pedig egy nagyobb adományt adtak át a Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezete képviselőjének.
Barkóczi István, a City Hotel és a Drót bisztró tulajdonosa lapunknak elmondta: ezúttal több karton konzervet és közel 50 zsák száraz tésztát hoztak, melyeket majd a Vöröskereszt munkatársai folyamatosan helyeznek ki a ládikába.

– Fontosnak tartom, hogy a vendéglátásban dolgozók ne csak a vendégeikkel törődjenek, hanem azokkal is, akik nem tehetik meg, hogy étteremben vacsorázzanak. Segíteni jó, az embert szívmelengető érzés tölti el, ha tudja, hogy a rászoruló embereknek jobbá tehette az életét. Arra buzdítanék más miskolci vendéglátásokat is, hogy csatlakozzanak az adományláda-akcióhoz – fogalmazott Barkóczi István.
Az élelmiszer-adományládák az Észak-Magyarország napilap és Barkóczi István kezdeményezésére születtek, az akciót pedig a Vöröskereszt koordinálja. ÉM-HE